17. maaliskuuta 2014

Ilman kuvia

Arghh. Olen hukannut kamerani. Olen siirtänyt blogipäivitystä tästä syystä jo viikkoja. Kuvien kera on kaikki sanottava niin paljon mukavampaa ja selkeämpää. Paljon on tapahtunut ja tapahtuu edeleen. Kevät ottaa kunnon harppauksia ja aurinko näyttää likaiset ikkunat ja pölykoirat ja villakissat nurkissa... Reippaus ja toivoton tuskaantuminen heittävät kärrynpyörää ja mielialat heittelee volttia eessuntaas. Se on varmaan tämmöisen aikuisen naisen kevät.
Viikonloppua vietin Kankaanpäässä opinnoissa ja tuleva viikko menee mukavasti työn touhussa opistossa ja "kangaskoululla".
Mutta nyt siivoilen tyhjäksi jäänyttä huonetta, jonne siirtelen kaiken maailman härpäkkeeni... Tarkemmin siitä, kun löydän kamerani!

1 kommentti:

Hannele kirjoitti...

Hei Maija, selatessani vanhempia juttujasi Elmiiran sivuilta törmäsin virkkauspäivän ilmoitukseen. Siellä mainitun krokotiilivirkkauksen selvitin, mutta päätä jäi vaivaamaan kuvassa ollut kelta-oranssi malli. Jotenkin niiden keltaisen osan reikien kautta olettaisin oranssin osuuden virkatuksi, mutta miten...