30. lokakuuta 2012

Vaihtuvat kelit


Vahvalan risteyksen nurkilla 24.10.2012

Viime viikon keskiviikkona Virtaalle ajaessa oli taivaalla niin komea sateenkaari, että oli ihan pakko pysähtyä kuvaamaan. Orippään suunnalla oli auringonpaistetta, Säkylä näytti lumipyryltä ja Loimaalla esiintyi kuurosadetta. Ja sitä se sitten tiesi; torstaina herättiin lumisiin maisemiin ja liukkaisiin keleihin. Torstaina klo 8-11 oli Laatuautoon tullut 12 peltikolari-ilmoitusta, loppupäivä taisi mennä samanlaisesti. 


Keltainen pöllö

Mutta Virttaan piirissä riittää virtaa ja sitä tuo meille aikuisille lisää pari päivänsädettä eli Annileena ja Lumikukka. Tytöt tekevät ahkerasti käsitöitä ja välillä antavat meille tanssinäytöksiä ja keksivät muuta tyttömäistä kivaa. Kuvassa Annileenan ihastuttava pöllökirjontatyö.


Värien hakemista ja kokeilua...

Olen siis opiskelija. Opiskelen kalligrafiaa ja taidehistoriaa ja värioppia ja sommittelua ja monenlaista muuta mukavaa. Jaksaa, kun intoa piisaa. Ja sitä paitsi väriopin opinnot avasivat vallan uuden lähestymistavan värjäyskursseille! Yritän saada kevätkurssille taas jotain uutta ja hauskaa tekemistä ja soveltamista. Värien sekoittelu voi olla yllättävää ja hauskaa. Opiston värjäyskurssin ajankohtaan tulee muutos, mutta siitä sitten keväämmällä.


"Löyhäpintainen ruusukas vipu että pyöräspuissa" 

Ihanat sidosopinarkit toimivat vuosikymmentenkin jälkeen! Pyöräspuita ei taida meillä Suomessa enää paljon olla käytössä, mutta ruotsalaiset tykkäävät niistä edelleen...Eijan lainaksi saamat arkit ovat suuri aarre.

Ei kommentteja: