10. tammikuuta 2012

Vaasan näyttelystä


Näyttelyn avajaisiltana


Näkymä kahdeksannesta kerroksesta Vaasan torille


Ken tulta on, se tulta... ja Kahvilla


Konsulinnan kahvihuone maanantaina

Sain viikko ennen joulua näyttelykutsun Vaasaan. Käsityön talo Loftet www.loftet.fi on itselleni ihan uusi tuttavuus ja otin taas kerran ihan innokkaasti mukaan uuteen haasteen. Aikaa ei jäänyt paljon, vain kolmisen viikkoa. Syyskuussa Gullkronassa näyttelyssä olleet työni saivat vain muutaman uuden  "lisäosan". 
Sunnuntaina kävimme Jaanan kanssa rakentamassa Kutojan Kirjaimia- Väverskans Bokstäver- näyttelyn ja maanantaina saimme ensimmäiset näyttelyvieraat ja myös median edustajat olivat paikalla. Vastaanotto oli aivan uskomattoman lämmin ja vieraanvarainen! Koko kotimatkan eilen illalla jaksoimme Jaanan kanssa ylistää Vaasaa! Erityiskiitos Anna-Maija Bäckmanille!!! Näyttelypaikka on ihana vanha puutalo Vaasan ytimessä, on aivan pakko visiteerata myös kesällä vaikka talvinen kaupunkikin oli oikein kaunis.
Näyttely on avoinna 18. helmikuuta saakka ja silloin onkin jo opiston talviloman aika ja kevätkausi puolivälissä. Tänään laskeuduin varovasti arkeen Vesikoskitalon kutojien kanssa. Joululoman aikana monet kangaspuut olivat tyhjentyneet ja uusia loimia syntyy varmaan tällä viikolla kovaa vauhtia!
Kaiken näyttely- ja joulutössötysten jälkeen arki maistui oikeastaan aikas hyvältä. Tätä tykkään tehdä ja osaankin jo aikas hyvin, sillä ensimmäisestä kudontapiirin opettajana toimimisesta on juuri nyt 30 vuotta! Aloitin Säkylän-Yläneen kansalaisopistossa tammikuussa 1982....OHO.

Erinomaisen hyvää UUTTA VUOTTA kaikille ja oikein mukavia hetkiä opistomme kursseilla. Nallekurssi alkaa lauantaina, jee!

Ei kommentteja: