24. marraskuuta 2011

Sateista ja sumuista


Leenan sydämelliset joulusaippuat ja taiteltu paperikukka

Marraskuun sateet masentavat ja kiukuttavat. Olen itse syksyihminen, enkä paljoa säistä perusta. Autolla ajaminen on aina autolla ajamista, eikä siinä sateenvarjoa tarvita. Säätiedotusten aikana osaan olla hiljaa, mutta se informaatio valuu toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos- jälkiä jättämättä!
Opiskelijat jaksavat innostua melkein aina. Virttaalla viimeksi saippuasta. Käyttämätön jääpalamuotti koki uuden tulemisen saippuamuottina. Tampereen kädentaito messuilta matkaani tarttui paperikukkien taittelu. Mukavaa pikkutekemistä aattopäiviksi ja muutenkin. Ostin paperit ja ohjeen ja tässä firman nettiosoite: www.lumikellot.fi.

Messuilla olimme siis perjantaina ja sunnuntaina. Lauantaina oli kuuleman mukaan ihan kauhea tungos. Ihmismassat liikkuivat ja liikuttivat ja mahtoiko kukaan nähdä yhtään mitään. Onkohan näin laajat messut enää tarkoituksenmukaisia? Mutta kyllä sieltä aina jotain löytää. Hitaasti ja varoen lähestyin myös aihetta: teippi. Vivian kertoi tänään, että euroopassa se on jo suuri hitti. Kurkistakaapas vaikka www.teippitarha.fi. Ostin osastolta hienoja kirjapainolaattoja ja ihmettelin muitakin tuotteita. Erityisen ystävälliset ja innostuneet ihmiset osastolla saivat vanhan rouvankin hymyilemään... Kiitos.


Kalligrafian harrastajakin voisi joskus ostaa valmiita kirjaimia...

Viimeiset viikot opiston syyskautta täyttyvät jouluajatuksista ja lahjojen ja korttien valmistuksesta. Huomenna aamulla Hirvikosken käsityökahvilassa jatkamme kortti-ideoita, taittelemme paperikukkia.

Ei kommentteja: